• Störst på släp och trailers online
  • Stort lager
  • Egna depåer

Kampanj - Tiki Släpvagnar

Biltillbehör  Tillbehör  Underhållsprodukter  Mastersons Ceramic Spray Sealant

Mastersons Ceramic Spray Sealant

Mastersons
Mastersons Ceramic Spray Sealant
Beskrivning

Beskrivning

Masterson's Ceramic Spray Sealant ger otrolig glans och hållbart skydd med avancerad keramikteknik. Det revolutionerande spraybara keramiska tätningsmedlet binder direkt till ytan för maximalt skydd och glans. Masterson's Ceramic Spray Sealant är konstruerad för att ta bort smuts, damm och fingeravtryck samtidigt som den skapar ett skydd för en strålande glans.

Skyddar omedelbart mot UV-solstrålar, vattenfläckar och andra typer av fläckar. Applicera bara på alla fordon för att ge månader av hållbart skydd. Premium glansförstärkare ger otrolig reflektion och glans. Vår innovativa keramiska teknik skapar ett superhydrofobt lager som stöter bort smuts, damm och föroreningar för att säkerställa att ditt fordon skyddas.

Masterson's Ceramic Spray Sealant använder Quick-Bond-polymerer för en enkel applicering på alla ytor. Fungerar på lackering, hjul, glas, plast, rostfritt stål, krom, aluminium, texturerade ytor och mycket mer! De transparenta keramiska polymererna förstärker alla färger för otrolig glans och månader av skydd. Masterson's Ceramic Spray Sealant är utformad för att blockera skadliga UV-solstrålar för att förhindra blekning och missfärgning.

Världens mest avancerade spraytätningsmedel konstruerad för att göra detaljerna snabbare och enklare. Fungerar på klarlack och traditionell lackering. Masterson's Ceramic Spray Sealant levererar otrolig glans och hållbart skydd till alla fordon.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerJG10000061
EAN-kod643131804743
VarumärkeMastersons
Betyg

Båttrailern svarar upp riktigt bra mot våra högt ställda krav på funktion och driftsäkerhet oavsett väder. /Sjöräddningen

TIKI BP1800-LB

Lastexperten är en trygg leverantör och kan anpassa släpvagnarna utifrån våra specifika önskemål. /Räddningstjänsten

TIKI BS300-R/JET

Lastexperten har levererat maskinsläp till vår uthyrningsverksamhet. Kraftiga släp med smarta funktioner. /Totaluthyraren

VARIANT 3518 M4

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan