• Störst på släp och trailers online
  • Stort lager
  • Egna depåer

Lagerrensning - Upp till 40%

Biltillbehör  Tillbehör  Underhållsprodukter  Mastersons Whiskey Scent Air Freshener & Odor Eliminator

Mastersons Whiskey Scent Air Freshener & Odor Eliminator

Mastersons
Mastersons Whiskey Scent Air Freshener & Odor Eliminator
Beskrivning

Beskrivning

Masterson's Whisky Scent Air Freshener & Odor Eliminator levererar den klassiska doften av amerikansk whisky. Den söta doften av Bourbon Barrel Whisky är den perfekta spraybara doften.

Vi reste till Tennessee för att uppleva äkta äldre whisky för att skapa vår autentiska Whisky Scent Air Freshener & Odor Eliminator. Den spraybara whiskyluftfräscharen har en jämn aromatisk doft av rik rostat ek, sött brunt socker och inslag av vanilj. Vi provade världens bästa whisky för att skapa vår autentiska doft. Whisky Scent Air Freshener & Odor Eliminator fungerar genom att fräscha upp luften, eliminera lukt och släppa fram den fräscha lukten av Bourbon Whisky.

Fungerar i bilar, lastbilar, hotell, skåp, gymväskor, toaletter och mycket mer! Bara en spray kommer att fylla luften med den söta doften av amerikansk whisky. Spraya helt enkelt i din bil eller ditt rum för att leverera den fantastiska doften av din favoritbourboncocktail.

Varje stilig gentleman njuter av den djärva aromen av 10-årig bourbon whisky. Luta dig tillbaka och koppla av med ditt favoritglas. Njut av den klassiska doften av whisky med Masterson's Whisky Scent Air Freshener & Odor Eliminator.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerJG10000063
EAN-kod643131805085
VarumärkeMastersons
Betyg

Båttrailern svarar upp riktigt bra mot våra högt ställda krav på funktion och driftsäkerhet oavsett väder. /Sjöräddningen

TIKI BP1800-LB

Lastexperten är en trygg leverantör och kan anpassa släpvagnarna utifrån våra specifika önskemål. /Räddningstjänsten

TIKI BS300-R/JET

Lastexperten har levererat maskinsläp till vår uthyrningsverksamhet. Kraftiga släp med smarta funktioner. /Totaluthyraren

VARIANT 3518 M4

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan