• Störst på släp och trailers online
  • Stort lager
  • Egna depåer

Lagerrensning - Upp till 40%

Biltillbehör  Tillbehör  Underhållsprodukter  Mastersons Ultra Gloss Tire Shine

Mastersons Ultra Gloss Tire Shine

Mastersons
-29%
Mastersons Ultra Gloss Tire Shine
Beskrivning

Beskrivning

Masterson's Slick Clay Lube är den perfekta leran för att vårda din bil.

Masterson's Ultra Gloss Tire Shine levererar den ultimata finishen med hög glans till dina däck. Den avancerade spraybara formeln är utformad för att skapa maximal glans.

Ultra Gloss Tire Shine återställer omedelbart ett djupt svart utseende på alla gummidäck. Extrem hållbarhet ger dina däck en hypervåt glans som varar i veckor! Innovativa UV-solblockerare förhindrar att dina däck spricker och bleknar. Masterson's Ultra Gloss Tire Shine fungerar på alla plast-, gummi- och vinylytor för en strålande glans. Perfekt för att återställa bleka plaststötfångare och trim. Spraya helt enkelt på dina däck för att uppleva galen glans!

Masterson's Ultra Gloss Tire Shine är formulerad med väderbeständig teknik för att stöta bort vatten, smuts, damm och asfalt, så att dina däck glänser. Din resa kommer att få all uppmärksamhet med hjälp av Masterson's Ultra Gloss Tire Shine. Spraya på ytan och applicera med din favoritapplikatorplatta för ett supervått utseende. Fungerar bra på allt från lågprofildäck till stora terränggummidäck.

Masterson's Ultra Gloss Tire Shine skapar en supervåt glans för garanterad uppmärksamhet. Det perfekta valet för att återställa stänkskärmar och delar till underredet. Ge dina däck extrem glans med Masterson's Ultra Gloss Tire Shine.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerJG10000070
EAN-kod643131805450
VarumärkeMastersons
Betyg

Båttrailern svarar upp riktigt bra mot våra högt ställda krav på funktion och driftsäkerhet oavsett väder. /Sjöräddningen

TIKI BP1800-LB

Lastexperten är en trygg leverantör och kan anpassa släpvagnarna utifrån våra specifika önskemål. /Räddningstjänsten

TIKI BS300-R/JET

Lastexperten har levererat maskinsläp till vår uthyrningsverksamhet. Kraftiga släp med smarta funktioner. /Totaluthyraren

VARIANT 3518 M4

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan