Stäng
Hem / Biltillbehör / Färdkamera / Garmin Garmin Dash Cam™ 66W

Garmin Garmin Dash Cam™ 66W

Artikelnummer: 010-02231-15
Garmin Garmin Dash Cam™ 66W
Garmin Garmin Dash Cam™ 66WGarmin Garmin Dash Cam™ 66WGarmin Garmin Dash Cam™ 66WGarmin Garmin Dash Cam™ 66W

Produktbeskrivning

Kompakt, diskret färdkamera med extra brett visningsfält och 1440 p i HD

  • Extra brett visningsfält på 180 grader spelar in tydliga bilder med 1440 p och Garmin Clarity™ HDR ger ökad detaljrikedom i svagt ljus
  • Spelar automatiskt in och sparar bilder av incidenter
  • Med funktionen för automatisk synkronisering av färdkamera kan du styra och spela upp filmer från upp till fyra kameror på din smartphone med hjälp av Garmin Drive™-appen
  • Med röststyrning1 kan du enkelt spara en video eller bild, starta/stoppa ljudinspelning eller starta/stoppa videoinspelningsfunktionen Travelapse™
  • Förarvarningar omfattar varningar för frontalkrock, körfältsavvikelse2 och "Kör"-varning för att öka förarens uppmärksamhet
  • Varningar för platser med rödljuskameror och fartkameror3 kan uppdateras så ofta du vill

Styr Garmin Garmin Dash Cam™ 66W med rösten

Styr färdkameran med rösten. Säg bara "OK, Garmin" om du vill spara en video eller stillbild, starta/stoppa ljudinspelning eller starta/stoppa videoinspelningsfunktionen Travelapse.

Spela in incidenter

Färdkameran har ett extra brett visningsfält på 180 på grader och fångar mer av omgivningen, inklusive mötande trafik, och den inbyggda GPS:en ger exakta angivelser om var, när och hur en händelse inträffade. Den spelar in nonstop i en kontinuerlig slinga. Spela upp bilderna direkt på färdkamerans skärm, eller granska dem på telefonen med hjälp av Garmin Drive-appen.

Automatisk synkronisering av färdkamera

Med automatisk synkronisering av färdkamera kan du ansluta upp till fyra enheter trådlöst Garmin Dash Cams framtill, baktill och på sidorna av fordonet ger praktiskt taget fullständig täckning i 360°. Om du sparar en video på en färdkamera kommer de andra också att spara den. Använd appen Garmin Drive på din smartphone för att skapa en "bild-i-bild"-video från två olika perspektiv samtidigt. Det gör det enkelt att dela videor med vänner, försäkringsbolag eller rättsliga myndigheter.

Kör med ökad uppmärksamhet

Förarvarningar hjälper dig att hålla koll på fordon runt omkring dig. Varningar för frontalkrock, körfältsavvikelse och "Kör"-varningen ökar förarens uppmärksamhet. Få varningar för platser med rödljuskameror och fartkameror2 med abonnemangsfria uppdateringar via Garmin Drive-appen.

Dela färden med Travelapse

Med Travelapse-funktionen kan du på ett enkelt och roligt sätt dela dina äventyr genom att koncentrera flera timmars körning till några minuter av höjdpunkter.

Extra USB-stöd

Den medföljande dubbla USB-strömkabeln gör att du kan ladda dina telefoner eller andra tillbehör samtidigt som färdkameran får ström. Det finns även två alternativ för strömkablar som gör det möjligt att dra dem uppåt eller nedåt.

Skydd vid parkering

Parkeringsläget övervakar området runt bilen medan den står parkerad och motorn inte är igång. Det börjar automatiskt att spela in om och när rörelse registreras (behöver parkeringslägeskabel, säljs separat, professionell installation rekommenderas).

Inbyggd Bluetooth® och Wi-Fi®

Med inbyggd Bluetooth och Wi-Fi är det enkelt att visa, redigera och dela inspelade media trådlöst i Garmin Drive-appen.

1Röststyrning finns för engelska, franska, italienska, spanska, tyska och svenska

2Vissa omständigheter kan försämra varningsfunktionen: mer information finns på Garmin.com/warnings

3Varningar för rödljus- och fartkameror är inte tillgängligt i alla områden

Innehåll

Garmin Dash Cam™ 66W
Magnetfäste med låg profil
USB-kablar (4 m och 1,5 m)
Dubbel USB-nätadapter
Dokumentation