• Störst på släp och trailers online
  • Stort lager
  • Egna depåer

Sommarrea - Upp till 25% rabatt!

Information om betalningen

Priser

Samtliga priser anges i svenska kronor exklusive moms alternativt inklusive moms beroende på om besökaren på Lastexperten.se har anget om den är företagare eller privatperson. Momssatsen är för närvarande 25 %. Alla varor säljs var för sig. Även om det finns flera varor på en bild, säljs de styckevis om det inte uttryckligen står i varubeskrivningen att övriga varor på bilden ingår i varans pris.

Betalningsavgifter

För betalsätten faktura, kortbetalning, iZettle och förskottsbetalning tillkommer inga kostnader.
För betalsätten leasing och delbetalning tillkommer dock kostnader som t ex aviavgift och uppläggningsavgift samt eventuell ränta.

Betalning

Faktura
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Bank AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar (välj i så fall kortbetalning eller förskottsbetalning). Samtliga fakturor är av Lastexperten.se överlåtna till Svea Bank AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. 60 kr, samt dröjsmålsränta med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Delbetala din betalning upp till 120 månader
Svea Bank AB erbjuder er att, efter godkänd kreditprövning som sker efter ni fyllt i personuppgifterna i kassan, teckna ett kontokreditavtal på de villkor som framgår av de allmänna villkoren till bilagt kontoavtal. Ett kontoavtal innebär att ni får en kredit som ni kan använda till inköp hos till Svea anknutna leverantörer. För varje tillfälle ni betalar till Svea så kan ni disponera motsvarande kreditutrymme som ni amorterar för andra inköp under den tid som kontokreditavtalet gäller. Krediterbjudandet gäller det belopp som anges i kontoavtalet. Kredittiden väljer ni enkelt genom att kryssa i det alternativ som passar er bäst. Ni åtar er att inom kredittiden återbetala hela krediten. Det innebär att ni varje månad måste betala minst den summa som framgår av det val ni gjort. Självklart kan ni betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra. Om ni vill utnyttja kontokrediten under kredittiden för andra köp kommer – för att krediten skall vara slutbetald inom den avtalade kredittiden - den lägsta månadsbetalningen att höjas. Desto kortare kvarvarande kredittid desto högre lägsta månadsbetalning. Vill ni ha kvar samma lägsta månadsbetalning kan ni kontakta Svea på telefon 08 – 51493113 och ansöka om förlängd kredittid. Av datatekniska skäl kommer Svea, om ni utnyttjar kontokrediten för flera inköp att tills vidare fakturera er separat för de olika köpen. Självklart slipper ni i så fall att betala för mer än en aviseringsavgift per månad. Om ni inte särskilt meddelar Svea kommer Svea att för er räkning att betala era inköp hos Lastexperten.se. Har Du några frågor så kan du ringa 08 – 51493113 för närmare information.

Följande kostnader tillkommer vid Delbetalning:
Köp nu - betala om 3 månader: 95 kr i uppläggningsavgift samt 29 kr i aviavgift
6 mån räntefritt: 95 kr i uppläggningsavgift samt 29 kr i aviavgift
12 mån räntefritt: 95 kr i uppläggningsavgift samt 29 kr i aviavgift
24 mån: 295 kr i uppläggningsavgift samt 29 kr i aviavgift
36 mån: 295 kr i uppläggningsavgift samt 29 kr i aviavgift
48 mån: 395 kr i uppläggningsavgift samt 29 kr i aviavgift
60 mån: 395 kr i uppläggningsavgift samt 29 kr i aviavgift
72 mån: 495 kr i uppläggningsavgift samt 29 kr i aviavgift
120 mån: 495 kr i uppläggningsavgift samt 29 kr i aviavgift

Leasing
I samarbete med Wasa Kredit (en del av Länsförsäkringar) erbjuder vi leasing som är en förmånlig form av långtidshyra där man fördelar kostnaden över tiden. Wasa Kredit äger objektet men du som kund nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses avtalet till ett restvärdet på 10%. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Leasing gäller endast för företag. Privatpersoner väljer förslagsvis Delbetalning istället.

Exempel månadskostnad för leasing:

Köpbelopp Månadskostnad (36 mån)
5 000 kr 142 kr
10 000 kr 284 kr
15 000 kr 426 kr
20 000 kr 568 kr
30 000 kr 853 kr
40 000 kr 1 137 kr
50 000 kr 1 421 kr
75 000 kr 2 131 kr
100 000 kr 2 842 kr
150 000 kr 4 263 kr

Avgifter: Aviavgift 45 kr och uppläggningsavgift 595 kr.
Första förhöjd / Kontantinsats: 0 kr.
Restvärde: 10 %.
Amorteringstid: 36 mån.

Leasing går att förtidslösa. Wasa Kredit har äganderättsförbehåll i objektet, dvs objektet går inte att sälja utan att leasingen är löst.

Kortbetalning
Tillåtna kort på Lastexperten.se är VISA och MasterCard. Inga extra kostnader tillkommer. Vid betalningen anges kortnummer, kortets giltighetstid samt CVC-koden som står angiven på baksidan på kortet. Lastexperten.se använder 3D-secure, som är en säkerhetsstandard framtagen av VISA och MasterCard. Betalningen sker via Dibs som är PCI-certifierad samt följer internationella säkerhetsstandarder. All information som skickas är krypterad, vilket gör att obehörig inte kan få tillgång till känslig data gällande er kortbetalning.
För smidig och säker hantering av kostnader som kan tillkomma i efterhand (exempelvis tillval som ni önskar i efterhand) lagras dina kortuppgifter för detta ändamål. Lastexperten.se har inte tillgång till kortuppgifterna utan dessa hanteras till fullo av PCI-certifierade Dibs. Orderns totala belopp reserveras direkt på ditt konto men beloppet dras först vid leverans av ordern.

Förskottsbetalning
Totalsumman sätts in på bankgironummer 855-6086. Då pengarna är oss tillhanda skickas ordern omgående alternativt kan avhämtas, med förutsättning att varan finns i lager. Observera att bankernas hantering kan innebära ett par bankdagars fördröjning från betalningstillfället.

Båttrailern svarar upp riktigt bra mot våra högt ställda krav på funktion och driftsäkerhet oavsett väder. /Sjöräddningen

TIKI BP1800-LB

Lastexperten är en trygg leverantör och kan anpassa släpvagnarna utifrån våra specifika önskemål. /Räddningstjänsten

TIKI BS300-R/JET

Lastexperten har levererat maskinsläp till vår uthyrningsverksamhet. Kraftiga släp med smarta funktioner. /Totaluthyraren

VARIANT 3518 M4

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan