• Störst på släp och trailers online
  • Stort lager
  • Egna depåer

Lagerrensning - Upp till 40%

Biltillbehör  Husdjursskydd
Vanliga frågor om Husdjursskydd

Klart att våra husdjur ska transporteras precis lika säkert som vi i bilen. Välj därför en av våra säkra hundburar, hundgrindar eller skyddsgaller. Alla modellerna är smidiga att montera och har en robust och godkänd konstruktion. Hundburarna ger bra luftflöde och de hindrar så lite som möjligt hundens sikt utåt.

En hundbur, hundgrind och ett skyddsgaller blir inte komplett utan tillbehören. Där finns många favoriter som skyddsmattor, avdelare, säkerhetsselar, spillfria vattenskålar, koppelkrokar och sköna plädar att ligga på.

Att erbjuda reservdelar till de hundburar och skyddsgaller är en självklarhet på Lastexperten. Bästa säkerheten ges genom att alltid ersätta skadade delar men original reservdelar. Ibland lite dyrare men är olyckan framme är en original reservdel till hundburen det självklara valet.


Båttrailern svarar upp riktigt bra mot våra högt ställda krav på funktion och driftsäkerhet oavsett väder. /Sjöräddningen

TIKI BP1800-LB

Lastexperten är en trygg leverantör och kan anpassa släpvagnarna utifrån våra specifika önskemål. /Räddningstjänsten

TIKI BS300-R/JET

Lastexperten har levererat maskinsläp till vår uthyrningsverksamhet. Kraftiga släp med smarta funktioner. /Totaluthyraren

VARIANT 3518 M4

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan