• Störst på släp och trailers online
  • Stort lager
  • Egna depåer

Kampanj - Tiki Släpvagnar

Biltillbehör  GPS  GPS Enheter  Garmin zumo XT2, 6" GPS för motorcykel

Garmin zumo XT2, 6" GPS för motorcykel

Garmin
Garmin zumo XT2, 6" GPS för motorcykel
Beskrivning

Beskrivning

THE LIFE OF YOUR RIDE

Behöver du slappna av och gasa iväg? Ta med dig Garmins motorcykel-GPS zūmo® XT2 och ge dig ut på vägarna, oavsett vart de tar dig. Den ljusstarka 6″-skärmen är handskvänlig och fullpackad med funktioner som hjälper dig att hitta den perfekta motorcykelrutten.

  • Den ljusstarka 6″-skärmen är lätt att läsa av, oavsett väder- och ljusförhållanden.
  • En motorcykel-GPS förladdad med MICHELIN Green Guide och Scenic Road
  • Skapa egna rutter med den visuella ruttplaneraren i din GPS.
  • Hitta kurviga, slingrande vägar med inställningen Garmin Adventurous Routing™.
  • Se populära motorcykelvägar för att upptäcka nya platser att köra på.
  • Starta en grupptur för att se andra förares position på skärmen på zūmo® XT21.

MYCKET LJUSSTARK SKÄRM

Skärmen på 6″ är 15 % större än på tidigare modeller och har en ännu ljusstarkare HD-upplösning i liggande eller stående läge.

FRAMTAGEN FÖR ATT HÅLLA

Regn? Vibrationer? Damm? Det spelar ingen roll. Enheten är tillverkad för att tåla alla typer av väder (IPX7) och ojämn terräng.

VISUELL RUTTPLANERING

Planera en anpassad rutt på enheten eller använd appen med en kompatibel smartphone.

GRUPPSPÅRNING

Använd appen Tread® på din smartphone eller zūmo XT2-enhet för att spåra vänner med funktionen Group Ride Mobile1. Eller använd Group Ride Tracker -tillbehöret2 (säljs separat) för att spåra andra förare som kör med zūmo® XT2 när ni inte har någon mobiltäckning.

ENKELT ATT BYTA MELLAN KARTOR

Byt snabbt mellan vägkartor, topografiska kartor och BirdsEye Direct satellitbilder, så att du alltid har den karta som passar bäst för din tur.

BIRDSEYE DIRECT SATELLITBILDER

Använd satellitbilder från hela världen som hjälp när du navigerar. Hämta kartorna direkt till din GPS via Wi-Fi®-teknologi3. Inget årsabonnemang krävs.

NAVIGERING

GARMIN ADVENTUROUS ROUTING

Raka vägar kan vara tråkiga. Hitta de mest spännande rutterna med backar, kurvor och sevärdheter och välj mellan fyra svårighetsgrader.

MICHELIN SCENIC ROADS

Upptäck oförglömliga turer med MICHELIN Scenic Roads. Integrera dem enkelt i resan med den visuella ruttplaneraren eller kör dem spontant genom att välja den markerade gröna rutten direkt på kartan.

POPULÄRA VÄGAR

Se populära motorcykelvägar som andra förare har kört på för att hitta nya och spännande rutter att utforska.

SAMMANFATTNING AV ÅKTURER

Använd appen Tread® för att se kördetaljer, inklusive hastighet, acceleration, fartminskningar, höjd och mer.

SPELA IN SPÅR

Registrera kördata som hastighet, sträcka, acceleration och mycket mer och dela information med dina vänner på appen Tread®.

DELA DINA FAVORITRUTTER

Skicka enkelt GPX-filer från telefonen eller tredjepartskällor till din zūmo® XT2-navigator. Dela GPX-filer med andra förare med hjälp av appen Tread®.

HANTERA DINA UPPGIFTER

Du kan enkelt hantera4 spår och rutter på din GPS och kompatibla smartphone med appen Tread®.

RESEFUNKTIONER

MICHELIN GREEN GUIDE

Med förinlästa Green Guide från MICHELIN som innehåller bilder, detaljerade beskrivningar och omdömen får du veta var det är värt att stanna till.

FUNKTIONEN TRENDY PLACES

Upptäck de bästa platserna längs rutten med förslag på trendiga platser.

LOKALA PLATSER

Hitta lokala platser att besöka och spännande aktiviteter att prova nära din aktuella plats med rekommendationer från Local Spots.

FÖRARVARNINGAR

Få varningar om sådant som kan dyka upp längs rutten, t.ex. kommande skarpa kurvor, hastighetsförändringar med mera.

MUSIK

Strömma musik från din smartphone via din GPS zūmo® XT2 eller spela upp MP3-filer som är lagrade din navigator till en ansluten hjälm eller headset.

ANSLUTNA FUNKTIONER

TRÅDLÖSA UPPDATERINGAR

Med inbyggd Wi-Fi-anslutning3 kan du enkelt uppdatera kartor och programvara utan att behöva använda en dator. Tips visas på skärmen när det finns nya uppdateringar.

OMFATTANDE KARTTÄCKNING

Förladdade topografiska kartor med 3D-terräng och vägkartor för Europa och Mellanöstern. Afrika inklusive Tracks4Africa, Nord- och Sydamerika, Australien och Nya Zeeland finns att hämta kostnadsfritt via garmin.com/express.

TRAFIK- OCH VÄDERINFORMATION I REALTID

Få trafik och väder i realtid, dela rutter med andra förare och få telefonaviseringar via appen Tread®4.

OLYCKSAVISERINGAR

Om en olycka inträffar skickas ett SMS med platsinformation automatiskt till din förinställda kontakt4.

BLUETOOTH®-ANSLUTNING

Lyssna på Turn-by-Turn-röstguidning eller handsfreesamtal från din kompatibla smartphone via en ansluten hjälm eller ett headset.

KOMPATIBEL MED INREACH®

Para ihop zūmo® XT2 med en kompatibel inReach satellitkommunikationsenhet5 för tvåvägsmeddelanden, platsdelning och, i händelse av nödsituationer, SOS-funktioner.

STYR DINA TILLBEHÖR

Para ihop din motorcykel-GPS zūmo® XT2 med den kompatibla Garmin PowerSwitch™, en digital kopplingsbox (säljs separat), för styrning av motorcykelns 12-voltselektronik direkt på skärmen.

INNEHÅLL

  • zūmo® XT2
  • Motorcykelfäste och monteringsmaterial
  • Strömkabel för motorcykel
  • Laddnings-/datakabel
  • Dokumentation

1För spårning via Group Ride Mobile krävs att appen Tread körs på din och varje väns kompatibla smartphone med Bluetooth®-teknologi och en aktiv mobilanslutning.
2Gruppspårning med tillbehöret Group Ride Tracker är endast tillgängligt för förare som använder navigatorn zūmo® XT2 och appen. Anslutning till fordonsström krävs för gruppspårning. Para ihop zūmo® XT2 med en hjälm eller ett headsetet (medföljer inte) med BLUETOOTH®-teknologi för handsfree-kommunikation. För zūmo® XT2 krävs också Y-adapterkabel för Group Ride Radio (säljs separat).
3En aktiv Wi-Fi-anslutning krävs.
4zūmo måste paras ihop med din smartphone med Bluetooth®- och GPS-teknologi och appen Tread® måste vara igång
5Satellitabonnemang krävs. I vissa jurisdiktioner är användning av satellitkommunikationsenheter reglerad eller förbjuden. Det är ditt ansvar att känna till och följa alla tillämpliga lagar i andra jurisdiktioner där enheten är avsedd att användas.
© HERE. All rights reserved. Satellite imagery © 2023 Maxar Technologies (datum för satellitbilder kan variera). Wi-Fi är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance. Bluetooth-märket och -logotypen är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc. All användning av sådana märken av Garmin är licensierad. Copyright © Michelin Editions ©2023

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerGa010-02781-10
EAN-kod753759313432
VarumärkeGarmin
Betyg

Båttrailern svarar upp riktigt bra mot våra högt ställda krav på funktion och driftsäkerhet oavsett väder. /Sjöräddningen

TIKI BP1800-LB

Lastexperten är en trygg leverantör och kan anpassa släpvagnarna utifrån våra specifika önskemål. /Räddningstjänsten

TIKI BS300-R/JET

Lastexperten har levererat maskinsläp till vår uthyrningsverksamhet. Kraftiga släp med smarta funktioner. /Totaluthyraren

VARIANT 3518 M4

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan