• Störst på släp och trailers online
  • Stort lager
  • Egna depåer

Sommarrea - Upp till 25% rabatt!

Varumärken  Packline

Packline

Packline

Som många vet så har HTS Packline har en lång historia av takboxar och var först ut med en skidbox byggd i glasfiber. Historian startade redan på 70-talet i Sverige under varumärket Skiline.
På 90-talet togs varumärket över av HTS och från 1995 är alla takboxar namngivna med Packline.

Idag räknas HTS Packline som en av världens största producenter av takboxar och har tillverkning 
i plast, komposit och glasfiber, vilket är helt unikt. Från huvudkontoret i Drammen utanför Oslo levereras produkter ända till Asien i öst & USA i väst.

HTS Packline är fullt dedikerade till smarta transportlösningar och med stort fokus på detalj & utveckling, designar de kontinuerligt nya innovativa lösningar för bättre aerodynamik, hållbarhet och användarvänliga produkter.

Packline`s takboxar är framtagna för att passa moderna bilars formspråk och har en unik design som tillsammans med fordonet skapar EN visuell enhet. De erbjuder också sina kunder modellanpassning och att få den lackerad mot tillägg. Det är därför enkelt att hitta den optimala takboxen från Packline.

Säkerhet

HTS producerar även BeSafe bilbarnstolar och därför är det givet att säkerheten har högsta prioritet när Packline utvecklar sina takboxar. 
Det är en självklarhet att alla takboxar är testade och godkända enligt CityCrash test-normen och de är extra stolta över att kunna titulera sig som vinnare i det senaste oberoende takboxtestet gjort av Testfakta & Norska NAF

Miljö

Packline har en stor kärlek till naturen och friluftslivet så det är viktigt för dem att efterlämna ett så litet avtryck som möjligt. Genom produktion av takboxar i recirkulerad plast och plast som är 100% återvinningsbar påverkar de miljön i så liten grad de kan. Dessutom så optimeras den aerodynamiska prestandan vilket medför sänkt luftmotstånd och reducerat utsläpp jämfört med standard takboxen.

Nordisk design skapad för nordiska förhållanden

Packline takboxar är utvecklade och testade i tuffa förhållanden. Stora temperaturskillnader, påverkan av salt, is & sol ställer stora krav på produkten. Packlines fokus på kontinuerlig utveckling och innovation med nordiska förhållanden som måttstock säkerställer världens bästa takboxar.


Båttrailern svarar upp riktigt bra mot våra högt ställda krav på funktion och driftsäkerhet oavsett väder. /Sjöräddningen

TIKI BP1800-LB

Lastexperten är en trygg leverantör och kan anpassa släpvagnarna utifrån våra specifika önskemål. /Räddningstjänsten

TIKI BS300-R/JET

Lastexperten har levererat maskinsläp till vår uthyrningsverksamhet. Kraftiga släp med smarta funktioner. /Totaluthyraren

VARIANT 3518 M4

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan