• Störst på släp och trailers online
  • Stort lager
  • Egna depåer
Meny
0
Din kundvagn
Varumärken  Yakima

Yakima

Med 50 års erfarenhet sedan starten i Yakima, USA, 1973 drivs Yakima fortfarande av samma passion att leverera en innovativ och kompromisslös design med överlägsen aerodynamisk och bränsleeffektiv prestanda.

Yakima har som önskan att du med dina vänner eller familj tillsammans med er favoritutrustning ska kunna resa precis vart ni vill utan onödigt krångel. Yakima har starkt fokus på att designa innovativa lösningar som leder till robusta, effektiva och användarvänliga produkter. Utöver Yakimas aerodynamiska lasthållare så har de även produkter för all typ av transport så som cykel, skidor, camping och vattensport m.m

DESIGNAD FÖR ÄVENTYR

När Yakima designar en ny produkt så försöker de alltid först och främst tänka på de som kommer att använda produkten. De tänker igenom de utmaningar som människor kan ställas inför när de transporterar sin utrustning och fokuserar på att utforma produkterna intuitiva, hållbara och smidiga att använda.

REDO FÖR ÄVENTYR

Sedan starten har Yakimas experter varit engagerade i att ta fram produkter som ska passa alla typer av fordon, oavsett form, märke eller storlek. Det har resulterat i att Yakima idag har räckeslösningar för nästan alla fordon på våra vägar. Använd gärna deras sökfunktion för att hitta det perfekta takräcket för just din bil.

Det är en sak att designa en lasthållare, men det är en helt annan att faktiskt tillverka det.
Yakima har därför högkvalificerade ingenjörer som kombinerar flera års mekanisk erfarenhet med expertkunskaper i material för att de ska kunna säkerställa och garantera den bästa prestandan och längsta möjliga livslängd.

ÄRLIGA TESTER & GARANTI

När Yakima väl tagit fram en produkt så testar de vad gränsen går genom att försöka använda sönder produkten totalt. Allt för att ärligt kunna säga att produkten klarar av det den kan utsättas för.
De testar och finjusterar varje produkt på allt från snötäckta berg till avlägsna grusvägar. 
Det är därför Yakima kan backa upp sin produkt med 5 års garanti.


Båttrailern svarar upp riktigt bra mot våra högt ställda krav på funktion och driftsäkerhet oavsett väder. /Sjöräddningen

TIKI BP1800-LB

Lastexperten är en trygg leverantör och kan anpassa släpvagnarna utifrån våra specifika önskemål. /Räddningstjänsten

TIKI BS300-R/JET

Lastexperten har levererat maskinsläp till vår uthyrningsverksamhet. Kraftiga släp med smarta funktioner. /Totaluthyraren

VARIANT 3518 M4

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan